http://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhye semua!!..maeyh la melawat2 dlu aku punya blog,,,sblum tutup tu ka,,follow larh dulu ye,,untuk mengerat kan silaturrahim,,hehehh,,

Khamis, 19 Mei 2011

ayat power lelaki~!

assalamualaikum...
aku dah lama x updated blog..entah nape arini tangan gatai nak menaip..ok bace je kalau rajin sila komen skali ye...kat sini aku bagi 2 situasi.sume ade kaitan dengan tajuk entri ni...meh kite eja satu-satu~~~~~

situasi 1:
pada suatu hari,cik kiah sedang berjalan kaki ke kedai...lalu di tegur oleh seorang laki ni...laki tuh tak hensem pun..muka ade ala-ala mat indon sikit...* kejam nye aku..cube bayangkan muke mat indon buat bangunan macam mane... =P

lalu si laki ni pun menegur cik kiah tadi..

laki: hye...pfft pfft pfftt...srutt srutt! *ok itu bunyik macam tikus mondok yang laki suke buat mase nak ngusha awek @ panggil waiter kat kedai..~ (aku benci bunyi tuh) =_='
awek: apesal ko~ (cakap dalam hati )

laki : hye awk...awak cantik lah..nak pergi mana ni....* ayat baekk punyaa

awek: .......... *mute

laki: sombong nye.......nak kenal boleh...

awek : ade jugak yang makan kasut aku ni kang..(cakap dalam hati)

ok..done~ the ending of the story..memang tak dapek r...cehh~kuno betul care ko ngorat !

lagi 1 situasi:

seorang lelaki sms dgn gadis...

laki: ai wak..watpe tuh..sihat?

awek: ai..err..sht..baru je siap makan..

laki : ouh...mkn ape tadi?

awek : makan nasik laa.....

laki: ouh..ok ok..nak tanye ni..

awek: nak tanya ape?

laki: awak jangan marah ye...

awek: err..ok..*tak tahu nak cakap pe

laki: maaf,sebenarnya saya suka awak...harap awak sudila terima saya...saya bukan apa,dah lama suka awak...awak antara yang ade dalam list gadis pilihan saya...saya tunggu jawapan dari awak...(dlm list tuh tak tahan! )hahaha

awek: =_='

dan lepas tuh selalu lah si laki ni inbox kat awek ni..

laki: awak..so macam mana? terima saya tak?

ok done..ini antara ayat manis laki..bila nak,ayat manis macam lolipop..bila dah kapel...

laki: maaf..saya tak dapat bagi awak kebahagiaan.....harap awak bahagia nanti ...

what the? tinggal macam tu je ke der???
ok itulah ayat manis laki..sampai nak mintak clash pun ayat masih manis...lol~





dah.cukup.


tapi tak semua laki macam tuh.kan?
ayat baekk punya....tapi pfffffffft~


ok dah habis mengeja? penat tak....? hahaha
p/s : story ini tiada kena mengena sama ada dengan yang masih hidup atau pun yang telah meninggal dunia~

3 ulasan:

  1. haha.. phewwiitttt.. awek laaa XD

    BalasPadam
  2. acece,,aiman suke plak kau eh,,

    BalasPadam
  3. haaa.. betul2 .. janji manis lelaki . pfft ..


    ececeh / now blog dia dah lain lah :)

    BalasPadam